Aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP

De Aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP kan uw financiën maken of breken

De aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers (Zelfstandige Zonder Personeel), ondernemers en freelancers behoort misschien wel tot één van de belangrijkste verzekeringen. Het komt steeds vaker voor dat deze groep aansprakelijk wordt gesteld voor schade die tijdens de werkzaamheden wordt veroorzaakt. Tijdens het tot stand brengen van een opdracht kan het voorkomen dat u daarbij schade maakt. U bent dan verantwoordelijk en dus aansprakelijk voor deze schade. Ook wanneer deze schade door onvoorziene zaken wordt veroorzaakt.

Een claim kan zodoende al snel worden gelegd. De bedragen die hierbij zijn gemoeid, kunnen soms enorme proporties aannemen. De financiële gevolgen zijn niet te overzien en kunnen het voortbestaan van uw onderneming ernstig in gevaar brengen. Bij ZZP-ers spelen vaak ook nog eens de privé omstandigheden een grote rol. De kapitalen die een claim met zich mee kan brengen, is voor een kleine zelfstandige bijna niet te dragen. Dat u zakelijk failliet dreigt te gaan is al verschrikkelijk, maar u moet er toch niet aan denken dat u ook privé niets meer heeft vanwege deze opgelopen schadeclaim. Daarom is het onontbeerlijk dit goed verzekerd te hebben. Een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers helpt hierbij en is met recht van cruciaal belang.

 

De voordelen en dekking van de aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers

Niet alle aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP-ers kennen dezelfde dekkingen en voordelen. Dit kan per verzekeringskantoor verschillen. Vraag dit daarom altijd na of bestudeer aandachtig de polisvoorwaarden. Enkele voordelen van aansprakelijkheidsverzekeringen voor Zelfstandige Zonder Personeel zijn onder andere dat ze:

  • Over het algemeen vrij schappelijke premies kennen
  • Zijn afgestemd op de individuele eisen en wensen van de klant

Wat betreft de dekking geldt over het algemeen dat:

  • De dekking geldt voor heel Europa
  • Deze de aansprakelijkheid voor schade, veroorzaakt aan derden bij bedrijfs/beroepsvoering dekt
  • De product- en werkgeversaansprakelijkheid ook voor een groot gedeelte hierin is meegenomen

Ook voor de dekking gelden verschillen die u het beste kunt bespreken met uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij.

 

Kies zonder risico voor een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers

Beschikt u nog niet over een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP– ers? Neem geen enkel risico en wacht niet langer. Ook al denkt u; ‘dat gaat mij echt niet overkomen’ of ‘ik heb toch privé al een aansprakelijkheidsverzekering’. Een ongeluk zit echt in een klein hoekje en het hoeft niet eens uw schuld te zijn. Bovendien wordt schade, veroorzaakt tijdens de uitvoering van uw beroep, niet gedekt door uw privé aansprakelijkheidsverzekering. Vraag daarom vandaag nog snel en eenvoudig via deze website verschillende offertes aan. U ontvangt binnen 48 uur aantrekkelijke aanbiedingen van verschillende maatschappijen en u kunt desgewenst direct een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers afsluiten.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.