Bedrijfsverzekeringen vergelijken

Bedrijfsverzekeringen vergelijken; zeker de moeite waard

Via deze site kunt u eenvoudig bedrijfsverzekeringen vergelijken. U wilt natuurlijk ook dat uw bedrijf zo goed mogelijk is verzekerd tegen bijvoorbeeld aansprakelijkheid, brand of ziekteverzuim onder uw personeel. Soms is het best lastig om een keuze te maken. Waar moet u beginnen? Welke verzekeringen heeft u nodig? Dan is het handig om alle bedrijfsverzekeringen die er zijn goed met elkaar te vergelijken. Aan de hand van enkele vragen, waarin u uw precieze wensen kunt specificeren, ontvangt u binnen 48 uur offertes van diverse gekwalificeerde, aangesloten aanbieders. U kunt eenvoudig prijs, voorwaarden, kortingen en mogelijkheden met elkaar vergelijken.

 

Welke bedrijfsverzekeringen vergelijken?

Er zijn heel wat verzekeringen af te sluiten voor uw onderneming. Zowel voor uzelf als voor uw medewerkers als voor uw pand, indien van toepassing. Een aantal bedrijfsverzekeringen om te vergelijken, zetten wij hier op rij:

  • De aansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade, veroorzaakt aan derden. De schade die aan zaken of personen wordt toegebracht en de gevolgschade die hieruit kan voortvloeien, is hiermee gedekt.
  • De arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze verzekering vormt een vangnet wanneer u arbeidsongeschikt raakt. U bent hiermee verzekerd tegen inkomensverlies.
  • Gebouwenverzekering. Hiermee stelt u uw gebouwen financieel veilig. De motor van uw onderneming bevindt zich vaak in uw bedrijfspand. Of het nu gaat om een kantoor, fabriek of winkel, u kunt niet zonder!
  • Inboedel/inventaris verzekering. Met deze verzekering zijn alle objecten binnen uw onderneming verzekerd. Hierbij kunt u denken aan onder meer machines, meubels, voorraden, stellages en kantoorartikelen. Het is zeker aan te raden deze bedrijfsverzekeringen te vergelijken.
  • Rechtsbijstandverzekering. Het is ook zeker verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Deze beschermt u namelijk tegen nare juridische consequenties. Dit kan variëren van het aannemen van personeel tot aan het niet betalen van facturen door derden.
  • Ziekteverzuimverzekering. Heeft u personeel in dienst, dan krijgt u onherroepelijk een keer te maken met zieke werknemers. Dit kan gevolgen hebben voor uw onderneming zowel op financieel als op organisatorisch gebied, zeker wanneer een werknemer langdurig ziek wordt. Een dergelijke verzekering biedt u dan financiële compensatie.

 

Bedrijfsverzekeringen vergelijken? Vraag offertes aan!

Naast bovenstaande verzekeringen zijn er nog tal van andere bedrijfsverzekeringen die u kunt vergelijken. Natuurlijk is het afhankelijk van het soort bedrijf en de werkzaamheden of er voor u nog meer verzekeringen van toepassing zijn. Beschikt u bijvoorbeeld over een wagenpark of werkt u veel met opdrachtgevers bij wie u op rekening levert? En hoe zit het met uw pensioen? Ook voor dit soort zaken kunt u zich verzekeren. En, natuurlijk wilt u ook voor deze verzekeringen de beste, met het meeste voordeel en de meeste zekerheid. Vraag daarom vandaag nog offertes aan van diverse verzekeringsmaatschappijen en aangesloten aanbieders. U kunt dan binnen 48 uur deze bedrijfsverzekeringen vergelijken!

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.