Bedrijfspand verzekeren

Iedere ondernemer met een bedrijfsgebouw doet er verstandig aan het bedrijfspand te verzekeren. Blikseminslag, storm, inbraak, lekkage of brand zijn zomaar gebeurtenissen die grote gevolgen kunnen hebben voor uw onderneming. Ze kunnen uw bedrijfspand ernstige schade toebrengen. Tegen deze risico’s kan bescherming worden geboden door middel van verzekeringen. Naast de fysieke schade aan het pand, de goederen en de inventaris, kunnen tevens bedrijfsprocessen tijdelijk stil komen te liggen. Dit kan leiden tot een aanzienlijk inkomstenverlies. Ook hiertegen kunt u zich verzekeren.

B2B infos

...Verder lezen

Winkel verzekering

Voor het openen van een winkel is een winkel verzekering niet verplicht. Wanneer u een eigen winkel gaat starten dan heeft u vast en zeker moeten investeren. De aankoop van het pand of de huur, de inventaris van de winkel en de goederen die hier verkocht gaan worden. U moet er toch niet aan denken dat dit alles wordt verwoest door bijvoorbeeld een inbraak of brand. Een winkel verzekering is dan wel niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Het kan u een hoop ellende besparen.

B2B infos

...Verder lezen

Aansprakelijkheidsverzekering voor een stichting

De AVB is een essentiële aansprakelijkheidsverzekering voor een stichting. De meeste mensen beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering. Dit is de AVP, de aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Wordt u als stichting voor een schade aangesproken, dan geeft deze AVP geen dekking. U dient namelijk te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Deze verzekert zowel de organisatie als degene voor wie zij verantwoordelijk is tegen de financiële consequenties van letsel en /of materiële schade toegebracht aan derden.

B2B infos

...Verder lezen

Horecaverzekeringen

Met een compleet pakket horecaverzekeringen kunt u de meest voorkomende risico’s afdekken. De horeca is een doelgroep die over het algemeen vaak met hoge premies en veel aanvullende eisen wordt geconfronteerd. Voor verzekeraars wordt deze groep veelal als ‘zwaar’ omschreven. Bent u ondernemer van bijvoorbeeld een restaurant, hotel, eetcafé, grand-café, cafetaria of lunchroom? Vraag dan eenvoudig via deze site offertes aan van verschillende verzekeringsmaatschappijen of andere aanbieders en ontdek dat er speciale pakketten horecaverzekeringen zijn samengesteld tegen een scherpe premie én zonder dubbele dekkingen. Hiermee worden de risico’s die zich het meeste voordoen in de horeca afgedekt en de continuïteit van uw horecabedrijf blijft gewaarborgd.

B2B infos

...Verder lezen

AVB-verzekering

Een AansprakelijkheidsVerzekering Bedrijven, afgekort de AVB-verzekering, beschermt een zelfstandig ondernemer, zoals de ZZP-er tegen financiële consequenties als gevolg van schade toegebracht aan derden. Zowel de materiële schade aan personen, als de schade aan goederen, veroorzaakt door het bedrijf worden vergoed. Indien van toepassing vallen ook medewerkers onder het verzekerde bedrijf. De AVB verzekering regelt de aansprakelijkheid van de onderneming zoals een AVP (aansprakelijkheidsverzekering particulieren) dit voor een particulier doet.

B2B infos

...Verder lezen