Verschil beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Wilt u een verzekering afsluiten die u dekt tijdens uw werkzaamheden? U leest hier alles over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en het verschil met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

B2B infos

...Verder lezen

Bedrijfsschadeverzekering

Met een bedrijfsschadeverzekering kunt u de gederfde brutowinst verzekeren, omdat uw bedrijf stil is komen te liggen als gevolg van bijvoorbeeld een brand. Het is al erg genoeg dat uw bedrijfspand en bedrijfsmiddelen worden verwoest door een brand. Daar blijft het echter niet bij, want ook uw bedrijfsprocessen komen stil te liggen en het heeft even tijd nodig om uw bedrijf weer op te bouwen en zo weer op het oude omzetniveau te komen. Deze inkomensderving kunt u verzekeren met een bedrijfsschadeverzekering. Deze verzekering dicht zodoende het gat tussen uw verminderde inkomsten en uw doorlopende vaste lasten zoals huur, gas, elektriciteit en personeelskosten.

B2B infos

...Verder lezen

Ziekteverzuimverzekering

Een ziekteverzuimverzekering biedt zekerheid bij zieke werknemers. Iedere werkgever met personeel in dienst krijgt ooit te maken met ziekte onder zijn werknemers. Wanneer een werknemer slechts enkele dagen ziek is, is er nog weinig aan de hand. Maar, als een werknemer voor langere periode ziek wordt, kan dat voor uw organisatie grote gevolgen hebben. Niet alleen op financieel maar ook op organisatorisch gebied. In de meeste gevallen bent u verplicht het eerste ziektejaar 70% van het loon door te betalen aan uw zieke werknemer. Het is daarom raadzaam om dit risico via een ziekteverzuimverzekering te verzekeren.

B2B infos

...Verder lezen

Productaansprakelijkheidsverzekering

Een productaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die door uw producten wordt toegebracht aan derden. Brengt u producten op de markt? Dan bent u automatisch aansprakelijk wanneer het product gebreken heeft en hierdoor schade aan derden ontstaat. Productaansprakelijkheid gaat dus niet over het kapotte artikel zelf, maar gaat puur over de schade die door het product wordt veroorzaakt. Wanneer een product onverhoopt snel kapot gaat, kunnen klanten een beroep op de garantiebepalingen doen.

B2B infos

...Verder lezen

Verzekeringspakket

De totale premie voor een verzekeringspakket is in de meeste gevallen voordeliger dan wanneer u bij verschillende maatschappijen losse verzekeringen heeft lopen. Als u bij dezelfde verzekeringsmaatschappij meerdere verzekeringen afsluit, ontvangt u pakketkorting. Over het algemeen geldt; hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Toch dient u zich niet teveel te laten leiden door deze lokkertjes en meer verzekeringen af te sluiten dan u eigenlijk echt nodig heeft. Ga daarom voor u zelf na welke risico’s u volledig af wilt dekken en welke risico’s u zelf kunt dragen. Vraag daarnaast aan de hand van enkele vragen op deze site offertes aan en breng de belangrijkste verzekeringen met korting in één verzekeringspakket samen.

B2B infos

...Verder lezen