FBTO

FBTO, dat staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge is een verzekeringsmaatschappij met verzekeringen op maat tegen hele aantrekkelijke premies. De maatschappij was de eerste in Nederland waar klanten online schadeverzekeringen af konden sluiten. De verzekeringsmaatschappij biedt een flexibel pakket met verzekeringen. U kunt uit verschillende onderdelen de beste verzekering samenstellen, een verzekering die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Kortom, een verzekering die bij u past!

B2B infos

...Verder lezen

Verschillende zakelijke verzekeringen

Er zijn verschillende zakelijke verzekeringen, die u als ondernemer kunt afsluiten. Daarbij hebt u naast de keuze uit het aanbod van bedrijfsverzekeringen ook nog eens de keuze uit een groot aantal verzekeraars. De verschillende zakelijke verzekeringen zijn niet altijd noodzakelijk om af te sluiten, want de noodzaak ervan kan onder meer afhankelijk zijn van de branche van uw bedrijf, maar ook van de eigen voorkeuren om bepaalde risico’s bijvoorbeeld zelf als ondernemer te dragen. Een specifieke bedrijfsverzekering voor een bepaalde branche is bijvoorbeeld de aansprakelijkheidsverzekering voor agrariërs of een milieuschadeverzekering. Van de verschillende zakelijke verzekeringen zullen hier een aantal belangrijke bedrijfsverzekeringen worden toegelicht.

B2B infos

...Verder lezen

Hoe kies ik een bedrijfsverzekering?

Elke ondernemer krijgt te maken met risico’s, die gerelateerd zijn aan de bedrijfsvoering. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan de mogelijkheid van inbraak in uw bedrijfspand, waarbij er kostbare apparatuur wordt gestolen of aan een medewerker, die materiële schade toebrengt aan een derde. Bedrijfsverzekeringen, zoals een inboedelverzekering bedrijf en een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Naast de zakelijke verzekeringen kunt u als ondernemer ook persoonlijke verzekeringen afsluiten, zoals een pensioenverzekering. Ten aanzien van uw bedrijfsvoering kunt u in elk geval rekening houden met de keuze voor een bedrijfsverzekering, die als noodzakelijk beschouwd kan worden. Bij het maken van een keuze voor de verschillende bedrijfsverzekeringen, kunt u dan ook rekening houden met een aantal aspecten.

B2B infos

...Verder lezen

Bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering vergelijken

Als u van plan bent om een bedrijfsverzekering af te sluiten met betrekking tot de bedrijfsaansprakelijkheid of de beroepsaansprakelijkheid, dan hebt u een ruime keuze uit verzekeraars, die dergelijke bedrijfsverzekeringen aanbieden. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken biedt uitkomst om de verschillen tussen de voorwaarden en premies, die de verzekeraars hanteren te kunnen ontdekken. Daarbij kunt u eventueel ook andere bedrijfsverzekeringen, zoals een opstalverzekering of inboedelverzekering bedrijven meenemen in het vergelijkingsonderzoek. Er zijn diverse websites, die de gelegenheid bieden de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken, maar de beste manier om inzicht te krijgen in de mogelijkheden is door meerdere offertes voor een dergelijke bedrijfsverzekering aan te vragen.

B2B infos

...Verder lezen