Veelgestelde vragen bedrijfsverzekeringen

Bij het maken van een keuze voor bedrijfsverzekeringen stellen de meeste ondernemers zich veelal eerst de vraag of het om noodzakelijke bedrijfsverzekeringen gaat of dat het risico zelf ook gedragen kan worden. Dit is slechts één van de vele vragen, die bij u op kunnen komen als u een keuze gaat maken voor het afsluiten van zakelijke verzekeringen. Vragen als hoe hoog is de premie, hoe vraag ik een offerte aan en hoe kan ik zakelijke verzekeringen vergelijken komen ook vaak aan de orde. Om enig inzicht in de veelgestelde vragen bedrijfsverzekeringen te kunnen geven, zullen hier een aantal vragen met uiteraard de aansluitende antwoorden behandeld worden.

Welke bedrijfsverzekeringen zijn noodzakelijk?

Voor een aantal risico’s kunt u afwegen of u deze risico’s zelf wenst te dragen of dat u deze liever onderbrengt in de dekking van een bedrijfsverzekering. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de keuze voor een rechtsbijstandverzekering. Een van de aan te raden bedrijfsverzekeringen is de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven of de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Verder zal een opstalverzekering nodig zijn als het bedrijfspand uw eigendom is en geldt dat eveneens voor het afsluiten van een inboedelverzekering bedrijf. Daarnaast zal gekeken moeten worden naar uw specifieke branche of bedrijfsomstandigheden om te bezien of het ook raadzaam is om bijvoorbeeld een goederentransportverzekering of kredietverzekering af te sluiten.

Meerdere offertes voor een bedrijfsverzekering aan vragen?

Het is slim om meerdere offertes voor een bedrijfsverzekering aan te vragen, zodat u de mogelijkheid krijgt om de zakelijke verzekeringen van meerdere verzekeraars zo efficiënt mogelijk te vergelijken.

U kunt hier een offerte bedrijfsverzekering vragen en daarbij professioneel advies krijgen over de aan te raden zakelijke verzekeringen

Hoe kan ik korting krijgen op de premie bedrijfsverzekeringen?

Verzekeraars bieden aantrekkelijke mogelijkheden om een korting op de premie van de bedrijfsverzekering te krijgen. Dat is bijvoorbeeld het geval als er gekozen wordt om meerdere zakelijke verzekeringen bij de verzekeraar af te sluiten. In dat geval is er sprake van een pakketkorting. Startende ondernemers worden vaak tegemoet gekomen in hun kosten door een tijdelijk lagere premie op de bedrijfsverzekering. Verder kan er invloed op de premie worden uitgeoefend door de ondernemer om bijvoorbeeld zelf een hoog eigen risico te dragen of door te zorgen dat een bedrijfspand van een uitstekende beveiliging wordt voorzien.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.